Het vinden van een passende praktijk is mensenwerk. Laat ons jou daarbij helpen.

De focus van De Startende Tandarts Recruitment (DST Recruitment) is specifiek gericht op het zoeken, matchen en bemiddelen van tandartsen en mondhygiënisten. Zo blijven we dichtbij de oorsprong van ons bestaan en kunnen we ons volledig concentreren op het gebied waar we écht goed in zijn. Want de juiste match vergroot het plezier in je vak en draagt bij aan betere mondzorg.

De Startende Tandarts Recruitment komt voort uit het platform De Startende Tandarts, dat sinds 2015 startende tandartsen helpt met de start van hun carrière. Mensen kennen ons onder meer vanwege ons stappenplan ‘van bul naar je eerste behandeling’ en ons Alumni Network met initiatieven zoals Kickstart 360 en Kickstart University. Want wij zijn er voor de starter, maar ook voor de ervaren tandarts en mondhygiënist!


CV.jpg

1. Upload jouw CV

Zodra jij het aanmeldformulier hebt ingevuld en daarbij jouw CV hebt geüpload, zullen wij de door jou aangeleverde informatie zorgvuldig en nauwkeurig bestuderen. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een eerste nadere kennismaking.

Gesprek.jpg

2. Persoonlijk intakegesprek

Hierna zullen we een persoonlijk intakegesprek met je plannen. Dit kan zowel face-to-face op een locatie van voorkeur als telefonisch. Wij vinden het belangrijk rustig de tijd voor je te nemen en geen zaken te overhaasten om jouw ideaalplaatje zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Kennismaking.jpg

3. Eerste kennismaking

Nadat we in overleg een (aantal) praktijk(en) voor je hebben geselecteerd zal je een eerste gesprek met de praktijk voeren. Indien onze aanwezigheid hierbij gewenst is behoort dit natuurlijk tot de mogelijkheden. Na afloop van dit gesprek zal een evaluatie plaatsvinden met beide partijen.

 
Meeloopdag.jpg

4. Meeloopdag

Bij een positieve terugkoppeling zullen wij aanmoedigen op korte termijn een dag(deel) in de praktijk mee te lopen ter verdere kennismaking en oriëntering. Na afloop van de meeloopdag zal wederom evaluatie plaatsvinden met beide partijen.

Voorwaarden.jpg

5. Bespreking voorwaarden

Bij groen licht zullen wij als intermediair optreden om te onderhandelen over zaken als salaris en arbeidsvoorwaarden. Met onze ruime ervaring in het begeleiden van kandidaten binnen de mondzorg kunnen wij jou op meerdere vlakken van passend individueel advies voorzien.

Overeenkomst.jpg

6. Concept overeenkomst

Bij overeenstemming zullen wij er zorg voor dragen dat er een concept overeenkomst op tafel komt. Wanneer hieraan nog aanpassingen gewenst zijn zullen deze zoveel mogelijk worden gladgestreken voordat het definitieve contract kan worden getekend.

 
 
Feestje.jpg

7. Feestje!

Eindelijk kan dan de champagne worden ontkurkt! Maar net als in de praktijk is ook voor ons na een geslaagde bemiddeling nazorg belangrijk. Wij vernemen dan ook graag hoe het je vergaat op je nieuwe werkplek en zullen je als een echte carrièrecoach blijven volgen!

 

Upload jouw CV

 

Alles begint met het invullen van ons aanmeldformulier en het uploaden van je CV binnen onze beveiligde Dropbox-omgeving. Wij vinden het belangrijk om er echt voor jou te zijn en geen zaken te overhaasten. En het mooiste van alles? Onze service is voor jou als kandidaat 100% gratis.

 

 
 
Naam *
Naam
Ik zoek een passende praktijk in
Ik ben (waarschijnlijk) beschikbaar vanaf *
Ik ben (waarschijnlijk) beschikbaar vanaf
Voorkeursdagen
Werkvorm van voorkeur
Ruimte voor vacaturenummer
Bijv. esthetische tandheelkunde, restauratieve tandheelkunde, parodontologie