Persoonlijke aandacht voor iedereen

Sinds 2015 zijn we actief op diverse vlakken binnen de tandheelkunde. Inmiddels beschikken we over een uitgebreid netwerk en weten we wat er nodig is voor een geslaagde volgende stap in je carrière. Of je nu net start, of juist je horizon wil verbreden. Het is onze ambitie op een heldere en overzichtelijke wijze intermediair te zijn tussen behandelaar en praktijk. Bij al onze initiatieven staat de mens centraal en streven we naar lange termijn relaties voor nu en in de toekomst.

Door ons specifiek te richten op tandartsen en mondhygiënisten geeft dat de mogelijkheid ons te specialiseren in deze twee vakgebieden en zo dicht bij de oorsprong van ons bestaan te blijven. Ben je op zoek, nieuwsgierig of wil je gewoon een keer kennis maken? Neem gerust contact met ons op om telefonisch of onder het genot van een kop koffie met elkaar van gedachten te wisselen.

Teamleden

 
PF.001.png

Jeff Hold

Senior Recruiter / Partner

PF.002.png

Stephan Tjiook

Development / Partner

 

Na een lange carrière in de retail, ben ik sinds enkele jaren actief binnen de tandheelkunde als Recruiter. Dit beroep is tegelijkertijd ook een hobby geworden, waar ik veel plezier en energie uithaal. Het is mijn uitdaging jou als persoon in kaart te brengen, om uit te vinden waar jouw behoeftes en interesses liggen. Dat gekoppeld aan een groot netwerk van praktijken en positieve ervaringen maakt de kans op de juiste match des te groter. Laat me je de waardering geven die je verdient en geef mij de kans voldoening te halen uit het succesvol begeleiden in jouw carrière.

Jouw toekomst is onze zorg

- Jeff.

Als startend tandarts weet ik hoe belangrijk het is op een fijne werkplek te beginnen, waar je de ruimte en begeleiding krijgt om jezelf op eigen tempo te ontwikkelen. Ook al zijn er gelukkig meer dan voldoende vacatures in de tandheelkunde; gun jezelf vooral de tijd om de juiste praktijk te vinden en neem geen overhaaste beslissingen. Waarom zou je daarbij geen gebruik maken van de ervaring en deskundigheid van een recruiter om je te laten begeleiden in je carrière? Het kan je net die extra informatie, inzichten en ondersteuning geven in je keuzemogelijkheden, salarisbespreking en verdere arbeidsvoorwaarden.

- Stephan.

 
Kort na mijn afstuderen ben ik in contact gekomen met Jeff. Eenmaal mijn wensen met hem besproken, kon ik binnen een week beginnen met werken in een prachtige praktijk waar ik inmiddels ruim 2 jaar naar alle tevredenheid aan de slag ben. Kortom, een zeer goede ervaring met Jeff door deze juiste match!
— H. Aufy, Chef de Clinique |Tandarts

Jeff is professional and personal. It’s a luxury being seen as an individual and getting personalized service by a person who is passionate about what he is doing. With great insight into the dental business and profession, I knew he was the right person to turn to.
— Poppy Redenström | Tandarts

‘’De manier waarop Jeff me benaderde tijdens onze eerste ontmoeting was bijzonder fijn en prettig. Een warme persoonlijkheid die goed met je meedenkt, en met wie je op een open en eerlijke manier kan sparren. Het was dan ook geen moeilijke keuze Jeff als samenwerkingspartner te kiezen.’’
— Stephan Tjiook | De Startende Tandarts

“It was a really good experience working with Jeff. He made me feel self confident about the decision that I was going to make. He is a fantastic professional but also a kind and gentle person. To live in a different country far from where you have grown up is always challenging and sometimes difficult, but thanks to people like Jeff, for me was really easy. I would recommend him without doubts.”
— Alfredo Navarro | Tandarts